Full-stack udvikler søges – har du lyst til nye udfordringer?

FlightLogger er et veletableret it-selskab som leverer cloudbaseret Flight Training Management software til flyveskoler over hele verden. Flyveskolerne benytter softwaren til uddannelse af nye piloter og til daglig management. I løbet af de sidste fire år har den hurtige vækst resulteret i Børsens Gazelle i 2018 and 2019.

Med over 90 flyveskoler i snart 40 lande er FlightLogger en af de førende leverandører af Flight Training Management og videreudviklingen af platformen er essentiel for at fastholde denne position. Derfor har vi en række spændende udviklingsprojekter i støbeskeen herunder en mobil app, som du skal være en del af at realisere.

Jobbet

Som Full-stack udvikler i FlightLogger bliver du en del af et mindre team, som har ansvaret for både at sikre en stabil drift og udvikle nye features. Her skal du forvente en god blanding af drift, support og nyudvikling, hvor du på det tekniske plan får muligheden for at komme hele vejen rundt om platformen, så du både kan lære og lære fra dig.

FlightLoggers platform er i driftsmæssig topform med høj oppetid og et minimum af support med 2-3 tickets pr dag, hvor de fleste er ønsker til videreudvikling. I arbejdet med nye features har du som udvikler i FlightLogger mulighed for at være involveret i hele udviklingsprocessen, hvor du vil arbejde tæt sammen med det øvrige forretningsteam om at definere forretningskrav, udarbejde design, udvikle og teste.

Den tekniske platform hostes hos Heroku og består blandt andet:

  • Ruby on Rails
  • React
  • React Native
  • PostgreSQL
  • CircleCI
  • Sentry
  • Github

Support forgår via Zendesk og forgår hovedsagligt på skrift, mens det en gang imellem kræver et opkald til slutbrugeren.

Du kommer til at indgå I et mindre team, hvor du får stor indflydelse på din dagligdag, og du har mulighed for at være med helt fremme når der tages både store og små beslutninger i virksomheden.

Hvem er du

Vi søger en erfaren udvikler, som kan gå ind og bidrage efter en kort oplæring i FlightLoggers platform. Her er det naturligvis en fordel, hvis du har erfaring med Ruby on Rails og React, men det er ikke en dealbreaker. Så længe du er nysgerrig på at lære, investerer FlightLogger gerne i oplæringen og har du meget Ruby erfaring, så kan vi også tilbyde konkurrencedygtige lønninger, så hold dig ikke tilbage hvis det er tilfældet 😉

Som udvikler har du fokus på kvalitet, og du er drevet af at finde den rigtige løsning i opgaverne. Du er en teamspiller, som har lyst til at indgå i tæt samarbejde med det øvrige team og bidrager til at sikre en høj videndeling.

Du trives i en mindre virksomhed, hvor det sociale spiller en stor rolle og som person er du struktureret, tillidsfuld og villig til at gå en ekstra meter for at få gjort arbejdet færdigt.

Kan du vinge noget af overstående af, så vent ikke med ansøge.

Ansættelse er fuldtid  
Stillingen er på fuldtid og vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, frokost og sociale begivenheder hele året rundt.

Ansættelsested: Aarhus, Denmark
Vores kontor er placeret i Grønnegade 2. 2.tv Aarhus.

Send ansøgning til  [email protected]

Ved at sende en uopfordret ansøgning accepterer du, at FlightLogger vil håndtere dine personlige oplysninger og opbevare oplysningerne i op til et år.

Har du lyst til at høre mere så kontakt?

Rasmus Bergholdt (CTO)
Tlf: +45 22122576

FlightLogger